Helpdesk ditiswijk.nl

Wijk bij Duurstede, 17 september 2011. De redactie van ditiswijk.nl voorziet haar lezers dagelijks van vers nieuws. Daarnaast wordt er achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard proberen wij dit zo te doen, dat u daar ‘voor de schermen’ geen hinder aan ondervindt. Daarom testen wij nieuwe ontwikkelingen dan ook breed: op schermen van verschillende afmetingen, met verschillende veel gebruikte browsers (zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome en Safari) en met verschillende besturingssystemen (Windows en Apple).

Instellingen

Naast browser, besturingssysteem en beeldscherm hebben ook de instellingen op uw computer invloed op hoe u ditiswijk.nl op uw scherm ziet, hebben wij gemerkt. Daarom bieden wij graag onze hulp aan wanneer u die kunt gebruiken. Stuur ons een e-mail wanneer u artikelen of foto’s niet goed in beeld krijgt, dan kan onze helpdesk u voorzien van advies.

Update

Wij maken zoveel als mogelijk gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op internet. Wij raden aan dat u de laatste versie van de door u gebruikte browser op uw computer installeert om een zo goed mogelijke weergave te krijgen. Browsers op een bedrijfsnetwerk, bv. op uw werk, zullen vaak verstoringen te zien geven omdat, over het algemeen, diverse noodzakelijke ondersteuningen zijn uitgeschakeld.

Enkele tips en trucks:

Voorkomende problemen zijn meestal op te lossen door middel van de onderstaande tips:

  • Uw browser staat wellicht op volledig scherm of mogelijk te ver vergroot. Hou om dit te wijzigen de CTRL toets ingedrukt en draai met het wieltje op de muis. Wanneer u het wieltje van u af draait wordt het scherm groter. Naar u toe wordt het scherm kleiner.
  • Als u met Internet Explorer werkt klik dan in de menubalk op ‘Extra’ en vervolgens op de menukeuze ‘Compabiliteitsweergave’ of ‘Instellingen voor de compabiliteitsweergave’ afhankelijk van de versie welke u heeft en schakel deze ‘uit/aan’. Dan gaat alles er waarschijnlijk veel beter uitzien.
  • Mocht u de menukeuze ‘Extra’ niet zien klik dan met uw rechtermuisknop op de bovenste horizontale balk. Activeer vervolgens de menubalk en handel als hierboven beschreven.
  • Zet uw scherm op de maximale resolutie.
Schroomt u niet te mailen wanneer u met deze tips nog niet geholpen bent.

Be the first to comment on "Helpdesk ditiswijk.nl"

Leave a comment