In de jury zitten…

Wijk bij Duurstede 29 april 2011. Iedereen, amateur of meer geoefende fotograaf, kan vanaf morgen foto’s insturen voor de Koninginnedag fotowedstrijd. Details over deelname aan de wedstrijd staan in het artikel dat op 25 april is gepubliceerd.

Jury

Een wedstrijd kan niet worden gehouden zonder een vakkundige jury. De redactie van ditiswijk.nl heeft vier ‘vaste’ fotografen van het internetportaal bereid gevonden om deze verantwoordelijke taak op zich te nemen. Zij beoordelen na 7 mei, de sluitingsdatum van de wedstrijd, de ingestuurde foto’s:

  • Joop Kuyvenhoven
  • Jan van Kooten
  • Jan van Elst
  • Walter Blokker

Prijzen

Wanneer u meedoet bewaard u de ingestuurde, originele foto’s thuis. Deze zijn nodig wanneer u winnaar bent en uw foto op de door HEMA beschikbare gestelde canvasdoeken wordt afgedrukt.

Be the first to comment on "In de jury zitten…"

Leave a comment