Lezers schrijven: Noodoproep

Wijk bij Duurstede, 12 april 2011. Noodoproep: wie heeft mijn grijze portemonnee gevonden? Op 11 april even na half 9 ’s morgens heb ik getankt bij Tango –Cothen. Ik heb daar mijn portemonnee laten liggen. Naast de gebruikelijke zaken als (bank)passen, mijn rijbewijs en dergelijke zit er ook een ring in waar ik bijzondere herinneringen aan heb. Zoektochten (dank voor de mede-speurders!) en telefoontjes naar politie en gemeenten (Wijk bij Duurstede en Bunnik) hebben (nog) niets opgeleverd. Een hele indringende oproep vanuit het diepst van mijn hart: heeft u mijn grijze lederen dames portemonnee gevonden please bel mij (tel. 0611086858) of breng hem naar het gevonden voorwerpen loket van de gemeente Wijk bij Duurstede. Vanzelfsprekend ontvangt u mijn oprechte dank en een vindersloon!

P. van der Horst

Be the first to comment on "Lezers schrijven: Noodoproep"

Leave a comment