Moniek Reckman

Naam: Moniek Reckman

Bedrijf: Organisatiewinkel Moniek Reckman

Wat doe ik: Organiseren, coördineren, plannen, onderzoeken, schrijven, produceren, notuleren, adviseren e.d. Van adviseren over de aanpak van een project tot het zorg dragen voor de gehele uitvoering.

Mijn kracht: Bij de Organisatiewinkel kunt u op maat hulp of begeleiding krijgen: van alleen advies hoe u een draaiboek voor uw project op kunt stellen, tot het compleet uit handen geven van het project; alles is mogelijk. Ik beschik over ruime ervaring op het gebied van het organiseren van diverse evenementen zoals symposia, congressen, campagnes, verhuizingen, recepties e.d. Daarnaast heb ik veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van onderzoeken, het produceren van concerten en festivals en het schrijven van diverse soorten teksten en verslagen. Ik houd zicht op de grote lijn en ben tegelijkertijd sterk in het overzien van alle detailles.

Waarom in de lift? De Organisatiewinkel bestaat al een aantal jaren en voert opdrachten uit van Groningen tot Maastricht. Maar ik woon met veel plezier in Wijk bij Duurstede en ik zou het leuk vinden om meer opdrachten in mijn eigen omgeving uit te voeren. Bovendien zijn twee grote projecten afgerond en ben ik op zoek naar meer werk!

Website: www.organisatiewinkel.nl

E-mail: reckman@organisatiewinkel.nl

Telefoon: 0343-571021

Mobiel: 06-55115341

Be the first to comment on "Moniek Reckman"

Leave a comment