Waaks: oren en ogen in eigen wijk

Wijk bij Duurstede, 22 januari 2011. Alle hondenbezitters in de gemeente krijgen maandag 24 januari een brief waarin wordt gevraagd deel te nemen aan het project Waaks. De brief is opgesteld door gemeente en politie. Waaks is een project waarbij hondenbezitters ogen en oren in de wijk zijn voor de politie.

Afwijkende situaties

Hondenbezitters lopen vaak met hun hond op straat en voornamelijk in de eigen buurt. Hierdoor kennen zij de buurt goed en situaties die afwijken vallen op. Over afwijkende situaties wil de politie graag geïnformeerd worden.

Vrijwillig

Meedoen gebeurt op vrijwillige basis. Hondenbezitters kunnen zich opgeven door naam en adresgegevens te mailen naar info@wijkbijduurstede.nl, onder vermelding van project Waaks. De gegevens worden alleen gebruikt om te inventariseren wie meedoen en om deelnemers verder te kunnen informeren over de voortgang van het project Waaks.

Informatiebijeenkomst

Op maandag 7 februari wordt er in de raadszaal van het gemeentehuis van Wijk bij Duurstede een informatieavond gehouden over het project Waaks. Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Bezoekers krijgen informatie over het project. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan de politie en gemeente. Tijdens de informatieavond kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden als deelnemer aan het project.

Be the first to comment on "Waaks: oren en ogen in eigen wijk"

Leave a comment