18 januari: op de Wijkse hei

Zo, de redactie-achterstand is weggewerkt. Ongelooflijk hoe de mail zich ophoopt wanneer de redactie één dag niet volledig bemand is! ‘Maar waar waren jullie dan’, hoor ik jullie denken. Nou, het was hoog tijd voor een zogenaamde ‘hei dag’. Er is zo veel gebeurd met ditiswijk.nl, de afgelopen (bijna) twee jaar dat we behoefte hadden om onze persoonlijke en redactionele doelen en ambities helder te krijgen.

Daar hebben we gisteren een hele dag aan besteed. Samen met ‘onze coach’ Karin Boelhouwer, tevens één van onze ZZP’ers. Uren hebben we gekletst, flip-overvellen zijn volgeschreven. We hebben ons laten inspireren tijdens een wandeling door onze geliefde stad Wijk en natuurlijk ook door het woeste hoge water van de Lek. Want die stroomversnelling, die herkenden we alle vier! De dag werd besloten met een heerlijke maaltijd in de Engel, vergezeld van een  goed glas  wijn. Want naast hard werken is genieten van mooie dingen in het leven en goed gezelschap ook heel belangrijk voor de redactie.

We kunnen er weer tegen aan! De wensen zijn uitgesproken, de taken zijn verdeeld. De neuzen staan, nog steeds, naar één kant. We weten wat ons te doen staat. Aan de slag!

Be the first to comment on "18 januari: op de Wijkse hei"

Leave a comment