Marien Stoel

Marien Stoel december 2011

Marien Stoel december 2011

Ik ben Marien Stoel geboren in 1958 te Den Helder, getrouwd en wij hebben twee zonen. Woonachtig in de Horden te Wijk bij Duurstede.

Jarenlang heb ik mij in mijn vrije tijd beziggehouden met diverse facetten, speler/trainer/bestuurder, van de voetbalsport maar nu zijn mijn hobby’s in overeenstemming met de fysieke gesteldheid van mijn ledematen. Deze huidige bezigheden zijn onder andere vakanties vieren, websites bouwen/onderhouden en digitaal fotograferen en filmen. Verder lees ik heel veel, voornamelijk op internet, over mijn hobby’s om zoveel als mogelijk de laatste ontwikkelingen te kunnen volgen op gebied van website bouw/onderhoud, digitale fotografie en filmen en digitaal foto bewerken.

In december 2008 werd ik gevraagd om eens aan tafel te schuiven, om de plannen aan te horen van de initiatiefnemers van ditiswijk.nl, en of ik een bijdrage kon leveren aan de nog te bouwen website. Vanaf die dag was ik dagelijks vrijwillig, m.u.v. de vakanties, bezig met de website en alles wat daarmee verband houdt.

Sinds 9 december 2011 ben ik mede firmant van de VOF ditiswijk.nl en is de vrijwillige bijdrage omgezet naar een formele.

Verder fotografeer ik als hobby veel waaronder voor deze digitale krant maar ook voor mijzelf en de mooiste foto’s plaats ik op mijn fotowebsite.

Be the first to comment on "Marien Stoel"

Leave a comment