Marc Boers

Naam: Marc Boers

Bedrijf: Boers-Internetmarketing

Wat doe ik: Ik maak uw website beter vindbaar! Het aanbod op Internet wordt steeds groter. Door mijn Vindbaarheid Optimalisatie (Zoekmachine-optimalisatie, Linkbuilding en Google AdWords) scoort uw website beter.

Mijn kracht: Van jongs af aan ben ik bezig met de vraag “waarom verkoopt iets?” En met de komst van Internet is het in kaart brengen van de markt nog véél leuker. Doordat ik wil weten hoe het zit, ben ik sterk in het analyseren van zoekgedrag in uw markt. En weet daar op in te spelen!

Waarom in de lift? Ik heb al 20 jaar een Expert winkel in Leersum. Internet leek voor ons bedrijf vooral een bedreiging. Klanten kwamen binnen met uitdraaien van Internet met daarop prijzen die wij niet konden verklaren. Of wisten veel meer van dat ene apparaat dan wij! Ik ben tot het inzicht gekomen dat Internet een kans is, ook voor onze winkel.

Omdat ik veel kennis en ervaring heb opgedaan over hoe je je bedrijf goed zichtbaar maakt op Internet, zie ik kansen voor een nieuw bedrijf: boers-internetmarketing. De lift is voor mij een goede manier om bekendheid te geven aan mijn nieuwe initiatief.

Website: www.boers-internetmarketing.nl

E-mail: info@boers-internetmarketing.nl

Telefoon: 0343-574152

Mobiel: 06-20753320

Be the first to comment on "Marc Boers"

Leave a comment