Lezer in actie: steun conservator

Wijk bij Duurstede, 28 december 2010. “Niet redelijk, niet menselijk en niet wenselijk.” Dat vindt trouwe lezer en Vriend van ditiswijk.nl Hanneke Pors van het ontslag van de conservator van Museum Dorestad. “Ik vind het schrijnend dat Lisette le Blanc het veld moet ruimen na 25 jaar trouwe dienst waarvoor ze in oktober nog in het zonnetje werd gezet.”

Pors wil dan ook als steunbetuiging een handtekeningenactie opzetten om het bestuur van het museum op andere gedachten te brengen. “Het zou fijn zijn als de zon weer gaat schijnen voor Lisette in deze donkere tijd”, aldus de initiatiefneemster.

Wie de actie van Hanneke Pors wil steunen, kan hieronder zijn/haar reactie kwijt. Wel met naam graag. Anonieme reacties zetten geen zoden aan de dijk.

Be the first to comment on "Lezer in actie: steun conservator"

Leave a comment