Word vriend van ditiswijk.nl

Foto Geert de Vries

Wijk bij Duurstede, 9 december 2010. Als dank voor hun steun en inzet waren de “Vrienden en Vrijwilligers” van ditiswijk.nl gisterenavond uitgenodigd voor een zogenaamde wensborrel in café t Hoff. Tijdens deze eindejaarsbijeenkomst stond de redactie stil bij de ontwikkeling van het afgelopen jaar en de ambities voor 2011.

Vriendenbijlage

Ook werd een speciale bijlage gelanceerd, die slechts toegankelijk is voor deze bijzondere groep trouwe lezers. In deze vriendenbijlage geeft de redactie een kijkje in de keuken van ditiswijk.nl en wordt vooruitgeblikt op wat nog in ontwikkeling is. Bent u benieuwd naar waar de redactie mee bezig is? Wilt u ook een steentje bijdragen? Word vriend van ditiswijk.nl en u krijgt toegang tot deze virtuele viproom.

Be the first to comment on "Word vriend van ditiswijk.nl"

Leave a comment