Caroline van den Kommer

Naam: drs. Caroline van den Kommer

Bedrijf: Interact, counselling, coaching en training

Wat doe ik: Ik ben psychosociaal therapeut, counsellor/coach en begeleid mensen die vastlopen in leven of werk, door middel van coaching / therapie. Ik organiseer stressreductietrainingen voor particulieren, huisartsenpraktijken, revalidatie en bedrijfsleven. Daarnaast adviseer ik bedrijven op het gebied van stresspreventie en coach ik personeel op de werkvloer.

Mijn kracht: In korte tijd kom ik met mensen tot de kern van het probleem. Ik werk toekomstgericht en zoek altijd naar de krachten die wel aanwezig zijn in mensen. Ik heb een groot inlevingsvermogen. Mijn counselling is kortdurend, oplossingsgericht, toekomstgericht, positief, bekrachtigend en warm. Mijn coaching is toegesneden op de specifieke werkdoelen of werksituatie en is stimulerend en inspirerend.

Waarom in de lift? Al 11 jaar lang werk ik vanuit Wijk bij Duurstede door het hele land. Dat breekt soms op als je ook een gezin met pubers goed draaiend wilt houden. Daarnaast vind ik het belangrijk ook lokaal banden te smeden en elkaar ‘te zien’. Bijvoorbeeld door samen te werken met gezondheidszorginstanties (artsen, fysiotherapeuten) en lokale bedrijven. Als psychosociaal wetenschapper en counsellor ben ik gedreven in mijn vak, maar ‘leuren langs de deuren’ is niet mijn sterkste kant. Als ik eenmaal aan tafel zit, weet ik anderen zeker te inspireren om juist met mij samen te werken.

website: www.carolinevandenkommer.nl

e-mail: cvandenkommer@casema.nl

telefoon: 0343-578831

mobiel: 06-30415677

Be the first to comment on "Caroline van den Kommer"

Leave a comment