Janet Jongejan

Ik ben Janet Jongejan, getrouwd met meneer J, moeder en stiefmoeder van een aantal volwassen zonen, van wie er twee voor nageslacht hebben gezorgd. Ik ben 63 jaar maar nog steeds niet te oud om te leren, en dat is maar goed ook. Weliswaar heb ik een jarenlange ervaring in diverse journalistieke disciplines, het werk voor een internetportaal vereist toch weer andere vaardigheden. En zo heb ik de afgelopen twee jaar veel bijgeleerd.

Wat niet is veranderd is de journalistieke benadering. Nieuwsgierig, kritisch, onafhankelijk, objectief. Dat was mijn uitgangspunt als correspondent, redacteur en eindredacteur bij papieren kranten, samensteller en presentator van een radioprogramma en een theatershow, dat is mijn uitgangspunt als redacteur van ditiswijk.nl.

En er is nog iets onveranderd overeind gebleven: mijn fascinatie voor kwaliteit. Ik prijs mij dan ook gelukkig met mijn twee collega’s die, ieder met eigen vaardigheden, de kwaliteit van ditiswijk.nl bewaken.

Wijk bij Duurstede, 24 januari 2011.

Be the first to comment on "Janet Jongejan"

Leave a comment