Caroline Kouwenhoven

Naam: Caroline Kouwenhoven

Bedrijf: The Home Company

Wat doe ik: Ik ontwerp sfeervolle interieurs, geef interieuradvies en –workshops voor zowel particulieren als bedrijven.

Mijn kracht: Mijn ontwerpen en adviezen zijn compleet, betaalbaar, duurzaam en veilig en sluiten naadloos aan op de specifieke wensen, situatie en leefstijl van mijn klanten.

Waarom in de lift? Een sfeervol interieur dat 100% klopt realiseer je nooit alleen. Ik kan het wel bedenken, maar het moet ook gemaakt kunnen worden en daarnaast betaalbaar, duurzaam en veilig zijn. Ik geloof daarom heilig in samenwerking met mensen en organisaties die samen met mij dat interieur realiseren waarin mijn klant zich thuis voelt. Naar die goede samenwerking ben ik doorlopend op zoek.

website: www.thehomecompany.nl

e-mail: advies@thehomecompany.nl

telefoon: 0343-593 500

mobiel: 06 5168 6588

Be the first to comment on "Caroline Kouwenhoven"

Leave a comment