Caroline van Leuven

Naam: Caroline van Leuven

Bedrijf: Indivisible

Wat doe ik: Verzorgen van advies en projecten om bedrijven een professionaliseringsslag te laten maken. Organisatieontwikkeling is gericht op zowel bedrijven en haar medewerkers als individuele cliënten.

Waarom in de lift? Ik geloof in loyaal netwerken en dat begint in mijn eigen omgeving. Wijk bij Duurstede is een gemeenschap met zijn eigen cultuur. Er is veel gaande, zowel op zakelijk als op maatschappelijk-sociaal gebied. Dat merk ik aan de contacten die ik hier heb, aan de projecten waar ik aan bijdraag (bijv. Wijk voor Elkaar) en aan de opdrachten die ik heb. Het is comfortabel voor alle partijen om de lijnen en afstanden zo kort mogelijk te houden. Wijk bij Duurstede heeft veel kwaliteit en dat moge zo weer duidelijk worden. Ik draag er graag aan mijn steentje aan bij.

Mijn kracht: Het bereiken van doelstellingen van organisaties en haar medewerkers is mijn resultaat als projectleider. Het proces dat mensen in staat stelt om steeds weer van gebaande paden af te wijken en de mogelijkheden te vinden om onmogelijkheden om te zetten naar haalbare resultaten, is de kracht van mijn dienstverlening. Met twee benen op de grond, stijlvolle zakelijkheid en door nuchterheid en intuïtie te concretiseren, lever ik de inspiratie en de motivatie om tot nieuwe fases te komen in organisatie en ontwikkeling. Daarnaast verzorg ik trainingen mindmappen en creatief denken en leer ik mensen integer en effectief te communiceren door hen inzicht te verschaffen in hun persoonlijkheidsstijl.

Website: www.indivisible.nl

E-mail: info@indivisible.nl

Mobiel: 06-22455170

Be the first to comment on "Caroline van Leuven"

Leave a comment