Theo van de Kamp

Naam: Theo van de Kamp

Bedrijf: Mediativity

Wat doe ik: Ik adviseer bedrijven (adverteerders, bureaus en exploitanten) over innovatieve mediastrategieën. Daarmee worden ze écht onderscheidend en kunnen ze hun imago verbeteren en omzet verhogen.

Mijn kracht: Ontwikkelen van verfrissende ideeën die het verschil maken!

Waarom in de lift? Na 20 jaar voor grote multinationals te hebben gewerkt wilde ik eens wat anders en ben ik m´n eigen bedrijf gestart. Ik zag veel kansen op het gebied van Media Innovatie o.a. omdat de TV commercial zijn langste tijd heeft gehad. Een eigen bedrijf geeft me ruimte om vooral te doen wat ik leuk vind (minder management en meer creativiteit!) en te werken met mensen waarmee ik een klik heb. In Wijk heb ik zo´n 25 mensen uit de marketing, communicatie en mediawereld bij elkaar gebracht in een gezellige, informele club.

Website: www.mediativity.nl

E-mail: info@mediativity.nl

Mob: 06 29240701

Be the first to comment on "Theo van de Kamp"

Leave a comment