Geert de Vries

Naam: Geert de Vries

Bedrijf: Studio54

Wat doe ik: Sinds 3 jaar semi-professioneel bezig met fotografie. Eigen studio thuis. Opdrachtgevers in reiswereld, marketing maar ook particulier (portret, reportages e.d.). Werk voor een groot gedeelte ook voor ditiswijk.nl en combineer dit soms met opdrachten bij evenementen in Wijk (bijvoorbeeld Shantyfestival waar ik nu voor het tweede jaar een reportage voor ons eigen Shantykoor ga verzorgen).

Mijn kracht: Doen wat ik toezeg, snelheid en accuratesse, oog voor detail.

Waarom in de lift? Met mensen werken is het leukste wat er is. Daarbij is fotografie bij uitstek een middel om creatief bezig te zijn. De uitdaging is om toch steeds weer zaken op een andere manier te benaderen. Techniek is een hulpmiddel maar degene achter de camera maakt het plaatje in samenwerking met het object of persoon vóór de lens. De samenwerking in deze is juist de drijfveer om tot een mooi resultaat te komen.

Website: http://www.fotosvangeert.nl

E-mail: info@fotosvangeert.nl

Mobiel: 06-20983480

Be the first to comment on "Geert de Vries"

Leave a comment