Foto van de week: drol

Lezer en fotograaf Hans Dirksen stuurde deze foto naar de redactie. “Bij de echte problemen in de wereld verbleekt dit natuurlijk, maar wat zijn we toch een asociaal volkje geworden; graag bejubelen we natuurlijk onze positieve nationale eigenschappen, zogenaamde tolerantie voorop, maar als je om je heen kijkt wat voor rotzooi wij met z’n allen gewoon van ons afgooien dan schaam je je diep en wordt ’t misschien eens tijd om wat meer aandacht te schenken aan de wat slechtere kanten van onze volksaard. Hondenpoepschepjes, drollencontainers, poepzakjes, speciale hondenuitlaatplekken, ’t is d’r allemaal maar ’t haalt weinig uit, zie bijgaande foto: gewoon pal voor iemand z’n voordeur je hond laten kakken. Is d’r ruimte in de nieuwe begroting voor een ouderwetse hondenmepper?”

Be the first to comment on "Foto van de week: drol"

Leave a comment